Kako otroka v šoli ubraniti pred škodljivo LGBT ideologijo?

Zdravorazumska priporočila staršem

 1. Sabotirajte

Starši, ne nasedajte predlogom šole in učiteljev, ko za različne šolske odbore in svete na šolah predlagajo svoje kandidate. Vedeti morate, da so ti predlagani kandidati skoraj gotovo podtaknjenci zagovornikov multikulturalizma in aktivistov LGBT. Enako misleči se dogovorite in predlagajte svoje kandidate. Tako boste najlaže prevzeli nadzor.

 1. Zahtevajte

Zahtevajte natančne programe ne le učne snovi, pač pa tudi vseh kulturnih in podobnih dnevov ter predvidenih izobraževalnih obiskov v šolah. Zahtevajte tudi sezname knjig, ki jih nameravajo vzgojiteljice v vrtcih brati otrokom in natančno preglejte vso literaturo, predpisano za bralno značko in Cankarjevo priznanje. Posebej natančno preglejte vsebino učne snovi pri predmetih slovenščina, naravoslovje oziroma biologija, družba in psihologija.

 1. Predlagajte zamenjavo

Če bo na seznamu obveznega čtiva LGBT aktivistična knjiga, zahtevajte zamenjavo. Predlagajte alternativo.

 1. Bojkotirajte

Enako misleči se zberite in zahtevajte spremembo ali skupaj bojkotirajte na primer kulturni dan z vsebino LGTB. Otroka ne pošljite v šolo, ko bo napovedan aktivist LGBT. To pravico imate. Ker aktivist LGBT išče pozornost, bo v razredu, ki ima malo poslušalcev ali je na pol prazen, postal depresiven.

 1. Vzgajajte

Vsak dan se pogovarjajte z otrokom. Naj vam natančno pove, kakšne so vsebine, o katerih se pogovarjajo v šoli. S praktičnimi primeri mu pokažite, da jim je aktivist LBGT ali multikulturalist v šoli lagal. Z otrokom preživite čim več časa in verjemite, otrok bo bolj verjel vam kot pa šoli.

 1. Pišite

Pisno se pritožite ravnateljici oziroma učiteljem, če različni aktivisti indoktrinirajo vašega otroka z vsebinami, ki niso v skladu z vašim pogledom na svet. Več vas bo pisalo, bolj bo učinkovalo.

 1. Črtajte

Če na formularjih, ki jih izpolnjujete, piše starš 1 in starš 2, to prečrtajte in napišite mama in oče. Tega vam ne more nihče odreči.

 1. Širite

Širite svoja prepričanja po družbenih omrežjih, izražajte svoja mnenja proti ideologiji LGBT. Ne bojte se!

 1. Izpostavite

Napišite pismo uredniku kakšnega medija. Izrazite svojo skrb za otroka v pisni obliki. Zelo pogosto ljudje ne vedo, da se nekaj dogaja, dokler nekdo ne govori o tem. Pismo uredniku lahko povzroči spontano podporno akcijo popolnih neznancev, ki nimajo pojma o tem, kaj se dogaja v njihovih lokalnih šolah. Revija Demokracija bo tako pismo vedno objavila.

 1. Protestirajte

Organizirajte protest pred šolo.

 1. Izobražujte

Učitelji pogosto prosi starše, naj jim s svojo navzočnostjo pomagajo pri kakšnem kulturnem ali drugem dnevu.  Tega ne odklonite, saj je to najboljša priložnost, da svoje ideje razširite prek druženja tudi z drugimi otroki.

 1. Ustavite.

Če bo letos še kdaj potekal pouk na daljavo preko aplikacije ZOOM, prisluhnite pouku, če imate možnost, in če opazite, da otrokom razlagajo LGBT snov, se oglasite in ugovarjajte. Učitelj najverjetneje vsaj tisto uro ne bo nadaljeval.

Avtor: L.K.

Tekst je bil prvič objavljen v reviji Demokracija

Zadnje novice