VABILO: Predstavitev knjige Daniela Friberga “Vrnitev resnične desnice” v knjižnici založbe Nova obzorja, Ljubljana, 20. 10, ob 18.00 uri

V četrtek, 20. oktobra, se bo začela 2. sezona vseslovenske turneje revije Demokracija. Prvi dogodek bo potekal na omenjeni datum ob 18.00 uri v Ljubljani na Linhartovi 13, v knjigarni in knjižnici založbe Nova obzorja. Pogovorni večer bo vodil Jože Biščak, gost pa bo Andrej Sekulović, prevajalec knjige švedskega avtorja “Vrnitev resnične desnice”, ki je pred kratkim  izšla pri Novih obzorjih. 

Andrej Sekulović bo predstavil omenjeno knjigo, katere avtor Daniel Friberg je tudi izvršni direktor založbe Arktos, ki je ena najuspešnejših identitarnih založb v Evropi. Sama knjiga “Vrnitev resnične desnice”, ki jo lahko naročite tukaj predstavlja temeljne ideje miselne šole evropske nove desnice, identitarne poglede in metapolitične pristope. Obenem nudi tudi nasvete za življenje v skladu z evropskimi tradicijami med duhovnimi ruševinami sveta, ki pozablja na resnične vrednote, na njihovo mesto pa postavlja potrošništvo in levičarski egalitarizem.

Vljudno vabljeni!

Zadnje novice