V Bruslju potekalo srečanje domoljubov pod okriljem organizacije Patriots Network

Konec februarja je v evropski prestolnici Bruselj v Flamskem parlamentu potekalo srečanje organizacije Patriots Network ali Domoljubna mreža, ki je vključevalo več panelov in debat za skupno sodelovanje domoljubov in Evrope in celega sveta.

Na dogodku so bili prisotni trije pomembni govorci; najmlajši predstavnik v Flamskem parlamentu Filip Brusselmans, član Flamskega parlamenta Filip Dewinter in pa gost iz ZDA, Will Donahue iz vrst Republikancev. Poleg govorov so bili v središču dogodka trije paneli, med njimi panel o udeležbi mladih v politiki, panel o svetovnih volitvah in desnici ter panel o medijih. Na slednjem je bil med udeleženci tudi predsednik Slovenske demokratske mladine Kranj Žan Žalec, ki je spregovoril o delovanju osrednjih pa tudi konservativnih medijev v Sloveniji. V okviru svoje udeležbe je izpostavil predvsem enostransko poročanje levih medijev.

Organizacija Patriots Network sicer združuje predvsem mlade konservativce in domoljube iz vsega sveta, ki so dejavni v različnih desnih strankah. Tako so se dogodka udeležili obiskovalci iz Belgije, Nizozemske, Madžarske, Češke, Španije, Romunije, Slovenije, Srbije, Portugalske, Francije, Italije in drugih držav. Prepričani so namreč, da je sodelovanje ključnega pomena za ustvarjanje boljše prihodnosti in za ohranjanje posameznih narodnih tradicij.

Več so sami organizaciji in o dogodkih, ki jih redno prireja, si lahko preberete TUKAJ.

Avtor: A. S.

Zadnje novice