»Dojenje ni naravno«, trdijo progresivne študije in osrednji mediji

Uveljavljanje LGBT ideologije in teorije spola je pripeljalo do tega, da se v zahodnih državah izrazi kot so »mama« in »oče« ali »mož« in »žena« nadomeščajo s starš 1, starš 2 ali s partner 1, partner 2. Nadalje, zavoljo transspolnosti naj bi se ženskam po novem reklo »osebe z menstruacijo«, saj bi bilo trditi, da imajo vse ženske menstruacijo nestrpno do »trans« oseb. Sedaj pa se v osrednjih medijih po Zahodu pojavljajo tudi trditve, da dojenje dojenčkov ni »naravno«.

Svetovno znan medij CNN je tako objavil članek z naslovom: »Imajo trditve, da je dojenje naravno, nepričakovane posledice?«, v drugih medijih pa lahko preberemo naslove, kot so: »Dojenje ni naravno, matere pa zaradi le tega postajajo proticepilke« in pa »Moramo nehati s trditvami, da je dojenje naravno«. Seveda lahko domnevamo, da gre za nadaljnjo normalizacijo transspolnosti, saj tako kot ne morejo imeti menstruacije, »trans« ženske ne morejo dojiti. Zato je očitno potrebna normalizacija in prevlada navad, da se dojenčke hrani predvsem iz flaške, kar izenačuje »trans« ženske z resničnimi ženskami.

Čeprav so ameriški mediji kot sta Guardian in New Yorker poročali, da z uporabo določenih medicinskih »mešanic« in raznih pripomočkov lahko dojile, gre za zelo zapletene procese. Zato lahko že nekaj let beremo študije, ki trdijo, da »dojenje ni nujno naravno«, oziroma da ni nujno najboljši in najbolj zdrav način za hranjenje dojenčkov. Novopečene mamice, ki se odločijo za dojenje naj bi bile tudi bolj nagnjene k temu, da ne cepijo svojih otrok, poročajo tovrstne študije. Vsekakor je zanimivo dejstvo, da se takšne študije pojavljajo ravno vzporedno z vzponom teorije spola, ki jih hočejo kulturni marksisti vpeljati v šole in izobraževalne ustanove, kar jim v nekaterih državah tudi dobro uspeva.

Avtor: A.S.

Zadnje novice