Nemčija dobila prvo komisarko za antirasizem

Antirasizem, ki je velikokrat ironično le izgovor za nestrpnost do belcev in do njihove zgodovine, se spreminja na Zahodu v neko vrsto vsesplošne ideologije. Tako je Nemčija dobila zvezno komisarko za antirasizem. Na ta položaj pa je bila postavljena ministrica za integracijo iz vrst Socialnih demokratov, Reem Alabali-Radovan.

Ob tem je povedala, da so njeni cilji »ojačati državo in ustvariti aktivno civilno družbo, ki bo nasprotovala vsem virom rasizma«. Po njenem mnenju je rasizem »zločin proti človeštvu«. Glede na to, da danes rasizem zaobjema tudi vsako kritiko do množičnih migracij ali domoljubje Evropejcev, gre očitno za stopnjevanje liberalnega totalitarizma in enoumja, saj bodo očitno vsi, ki se ne strinjajo z multikulturno agendo, kmalu označeni za zločince proti človeštvu.

»Vsi moramo biti antirasisti«, poudarja Alabali-Radovan, saj naj bi rasizem ogrožal Nemčijo, ker naj bi napadal »našo enotnost, raznolikost in demokracijo«. Prav tako je novopečena komisarka za antirasizem naznanila, da bo vzpostavila nacionalni svetovalni center proti rasizmu in predstavila nacionalni načrt proti rasizmu.

Seveda pa je v svoji srži »boj proti rasizmu« predvsem boj proti obstanku in ohranitvi biološke in kulturne integritete etničnih Evropejcev. Je le eden izmed vijakov v globalističnem stroju, ki stopnjuje veliko demografsko zamenjavo Evropejcev in belcev. To postane očitno tudi v tem primeru, saj med drugim Reem Alabali-Radovan navaja, da je treba pospeševati raznolikost na vseh področjih družbe in odstraniti strukture, ki so vir »vsakodnevnega in strukturnega rasizma«. Logika za tem je precej preprosta: Za izkorenitev rasizma je treba izkoreniniti belo raso, ki je pravzaprav glavni vir rasizma.

Alabali-Radovan se torej zavzema za »strategijo raznolikosti«, ki bi bila izvajana znotraj zvezne administracije, njen cilj pa je ministrstva približati sami »raznolikosti družbe«. Torej, osebje ministrstev in ljudje na pomembnih položajih morajo bolj odražati multikulturnost trenutne nemške družbe. V Berlinu in nekaterih drugih mestih sta se stranka Levica in stranka Zeleni že zavzemali za to, da naj bi 35 odstotkov vladnih pozicij zavzemali migranti in ljudje tujega izvora. Mar ni tako »obratni rasizem« tudi sam popolnoma »rasističen« pristop, saj bodo določeni ljudje izključeni, medtem ko bodo drugi dobili določene položaje, ne glede na svoje sposobnosti, temveč na svoje etnično in rasno poreklo?

Avtor: A.S.

Zadnje novice