Mag. Branko Grims v Strassbourgu: “Evropa za svojo prihodnost ne potrebuje nobenih masovnih migracij, ampak več svojih otrok”

Branko Grims je v  Strassbourgu vodil sejo komponente vseh parlamentov držav članic Evropske Unije in nastopil na plenarnem zasedanju Konference o prihodnosti Evrope. Na svojih družbenih omrežjih je poudaril, za katere stvari se je na seji zavzel:

Evropska Unija je prostovoljna povezava suverenih držav. Vsiljevanje ideologij in preglasovanja rušita Evropsko Unijo!

Vse države so enakopravne in pravni red mora veljati za vse enako. Zato je nesprejemljivo, da danes očitajo Poljski in Madžarski kršitev pravnega reda Evropske Unije tisti, ki so sami zrušili Dublinski sporazum in velik del pravnega reda Evropske Unije.

Bogastvo Evrope so kulture njenih narodov in njihove tradicije, temelj prave vrednote in nacionalne države kot temelj suverenosti.

Prihodnost Evrope so naši otroci!

Konvencija o otrokovih pravicah OZN določa, da morajo biti pri sprejemanju političnih odločitev pravice otrok na prvem mestu, kar mora postati temeljno vodilo Evrope!

Evropa za svojo prihodnost ne potrebuje nobenih masovnih migracij, ampak več svojih otrok – torej najprej varnost, blaginjo in dobro družinsko politiko!

Vir: Branko Grims Facebook

Zadnje novice