Zmago Jelinčič Plemeniti: “Slovenija mora tako kot Madžarska in V4 države vztrajati na pravici do samoodločbe, seveda na osnovi naših civilizacijskih norm in življenjskih izhodišč na katerih naša kultura počiva”

Z dolgoletnim poslancem in predsednikom Slovenske nacionalne stranke Zmagom Jelinčičem Plemenitim smo se pogovarjali o nevarnosti množičnih migracij, kulturnim marksizmom in protestih levičarskih nevladnikov.

Kako gledate na proteste nevladnih »kolesarjev« in na nedavne proteste, ki so se sprevrgli v nasilne izgrede, ter na nenehne poskuse opozicije spodkopavanja trenutne vlade?

Protesti »kolesarjev« so enako kot vsi ostali protesti pripravljeni in izvedeni iz istih protivladnih krogov. Gre za željo po rušenju sedanje vlade, ne glede na posledice.

Pravzaprav bi lahko rekli, da gre za protidržavno delovanje, ki bi ga v drugih državah že zdavnaj sankcionirali. V naši državi pa se je policija, šele zdaj ustrezno odzvala, kar kaže na to, da je določen del policijskih sil še vedno pod vplivom levih političnih opcij in jim je več do rušenja države, kot do vzpostavitve normalnega reda in delovanja države.

Izgredi bodo vedno boljo agresivni, zato bi bilo pričakovati, da se vodje teh protestov vendarle že aretira in odstrani.

Tudi kaznovanje izgrednikov bi bilo počasi zaželeno.

Zaradi nedavnih dogodkov v Afganistanu grozi Sloveniji in Evropi novi migrantski val, ki se je že začel, medtem ko se množične migracije v Evropo stopnjujejo že več let in celo desetletij. Kako bi se morala Slovenija odzvati na te migracije in kakšni ukrepi bi jih po vašem mnenju najbolje omejili in zaustavili?

Slovenija bi že zdavnaj morala prepovedati vstop katerimkoli migrantom, pa naj bodo to ilegalni ali t. i. legalni migranti, med katerimi pravzaprav ni nobene razlike. Slovenija ne sme sprejeti niti enega migranta, v kolikor jih pa ujamejo znotraj države, bi jih morali takoj deportirati. Najraje v njihovo matično državo, ali v tisto državo, ki jih želi sprejeti.

V Zahodni Evropi je še cela vrsta držav, kjer so migranti dobrodošli, pa naj jih imajo oni.

V zvezi s tem bi morali nujno sankcionirati vse nevladne organizacije, ki se ukvarjajo direktno z vstopanjem ilegalcev v Slovenijo, pa tudi indirektno s tem, da jim nudijo vse informacije in pomoč. V Slovenski nacionalni stranki smo podali kar nekaj kazenskih ovadb zoper teh pomagačev, a ni bilo uspeha, saj je tožilstvo vse ovadbe zavrglo.

Kulturni marksizem predstavlja danes grožnjo, ki je prisotna v mnogih pomembnih institucijah evropskih družb. Med drugim so tudi spori glede pravic LGBT skupnosti med Madžarsko in V4 državami ter Brusljem, posledica te »ideologije«. Kako komentirate omenjen spor in kako močen je po vaših ocenah kulturni marksizem v Sloveniji?

V Sloveniji je kulturni marksizem eno od vodil v levo usmerjenih političnih strankah, pa tudi pri določenih na desni politični opciji, kjer se vidijo inklinacije k temu nezdravemu razmišljanju.

Slovenija mora tako kot Madžarska in V4 države vztrajati na pravici do samoodločbe, seveda na osnovi naših civilizacijskih norm in življenjskih izhodišč na katerih naša kultura počiva. Razne imaginarne LGTB+, -, x,y… in ne vem kakšne še skupine, ne sodijo v kulturni, življenjski in preživitveni krog slovenskega naroda, saj jih zastopajo deviantne posebne grupacije s podporo levih finančnih ustanov znotraj države in raznih Soroševih grupacij iz tujine.

Kaj po vašem mnenju čaka, glede na trenutne trende, Slovenijo in Evropo v prihodnosti?

Slovenija na svoji sedaj pripravljeni poti ne sme zastati, ampak mora še ostreje nadaljevati začrtano smer. V naslednjem mandatu mora prevladati zdrav slovenski razum, ki odklanja razne deviantnosti, in v ospredje postaviti zdravo kmečko pamet.

V kolikor se bomo Slovenci držali tega bomo preživeli, se bomo razvijali v pravo smer in dosegali še večje uspehe kot sedaj.

Evropa pa, ki sledi deviantnosti v vedno večji meri, bo zgnila znotraj same sebe in svoje dekadentnosti, ter propadla na enak način, kot je propadlo Vzhodno Rimsko cesarstvo.

Avtor: Andrej Sekulović

Zadnje novice