(FOTO) Premier Janša in obrambni minister Tonin prejela grožnje s smrtjo od istega pošiljatelja!

Predsednik vlade Janez Janša in obrambni minister Matej Tonin sta spet prejela grožnje s smrtjo. Očitno gre v obeh primerih za istega storilca.

Grožnje naj bi prišle do njiju preko pošte že v petek, v pisemski pošiljki jima storilec grozi z likvidacijo, priložena sta bila naboja večjega kalibra. Primer preiskuje policija.

Kot je razvidno iz fotogradiva, ki smo ga dobili v uredništvo, je bil naboj skupaj z besedilom poslan v ovojnicah na domača naslova tako Janše kot Tonina. Zanimivo je, da so se pri Toninu nekoliko bolj potrudili z dolžino besedila, obljubljajo pa mu likvidacijo. Pri premierju Janši je bila dodana fotografija njegove družine.

Za komentar dogajanja smo povprašali tudi predsednika republike Boruta Pahorja, predsednika državnega zbora Igorja Zorčiča in predsednika državnega sveta Alojza Kovšco. Odgovore bomo objavili brž, ko jih prejmemo.

Je pa očitno, da gre tudi v tem primeru za posledico ustvarjanja psihoze s strani mainstream medijev. Bo to sedaj dokončno streznilo tiste, ki še vedno verjamejo v dobre namene potomcev komunistične revolucije?

Vir: Demokracija

Zadnje novice